NAŠA FABRIKA

We bring You

Vaš brend može da postane još jači.
Saradnja sa nama otvara brojne mogućnosti za stvaranje novih vrednosti za vas i vaše klijente. Mi prvo pomno slušamo šta imate da kažete. Zatim kroz zajednički razgovor detektujemo prostor za unapređenje. Sledeći korak je definisanje ciljeva kojima stremimo. I onda dolazi onaj deo koji mi najviše volimo...

Process

Stvaranje rešenja!
Pretvaranje svega o čemu smo razgovarali u vizuelnu dimenziju, uz emotivno, a ipak precizno određivanje rečima. Definisanje svake linije, izbor između običnom oku istovetnih, a za krajnji rezultat bitno različitih, nijansi. Pronalaženje idealne ravonoteže između grafičkih elemenata sa ciljem prenošenja jasne poruke o snazi i vrednostima vašeg brenda. Sve to uz kreiranje novih biznis trendova, otkrivanje novih potreba i otvaranje tržišnog prostora za njihovu realizaciju. Svaki novi dogovor za nas predstavlja izazov i fantastičnu priliku da predstavimo putanju koja vodi korak dalje u budućnost. Nas to čini srećnim, a vama prepuštamo zadovoljstvo zbog napravljenog dobrog izbora.

T&T Brand Factory

Okupili smo se 2017. godine sa bogatim iskustvom u domenu vizuelne komunikacije i kreiranja novih brendova. Zbir pojedinačnih profesionalnih iskustava je pojačan time što je najveći deo tima tokom prethodnih godina zajedno učestvovao u izradi i primeni brojnih marketinških rešenja - od dizajna ambalaže do digitalnih kampanja. Naš kreativni tim čine ljudi koji su sarađivali sa većinom trgovinskih kompanija u Srbiji, liderima naftne, mlečne, mesne i konditorske industrije.

Danas, možemo da odgovorimo na sve zahteve kreiranja i repozicioniranja brenda na tržištu - počev od izbora imena, preko kompletnog vizuelnog identiteta, do slogana i stvaranja željenog imidža kroz aktivnosti na društvenim mrežama. Svakom novom zadatku pristupamo studiozno sa jasnim ciljem. A naš cilj je - brz, jasan i kreativan odgovor na potrebe klijenata.

01

BRAND FACTORY

Brend strategija • Brend identitet • Brend inovacije • Brend kampanja

02

CORPO COMMUNICATION

Korporativni identitet • Korporativni imidž servis • Korporativne kampanje

03

TOTAL DESIGN

Retail • HORECA • Specijalizovani maloprodajni objekti • Digital menadžment

Industry

RETAIL, HORECA

CORPORATE

DIGITAL